ERA Makelaardij Ed Willems B.V.

Uw huis snel en zorgeloos verkopen?

Eenvoudig geregeld met ERA Makelaardij Ed Willems!

Verkoop jouw woning voor een goede prijs

ruim 50 jaar ervaring

Jouw huis, onze passie!

Als huizenverkoper hoop je natuurlijk dat je snel een goede koper vindt voor je woning die ook een goede prijs wil betalen. Dankzij ruim 50 jaar ervaring, persoonlijk contact en een professionele dienstverlening gebaseerd op service richten wij ons op een zorgeloze verkoop, met een zo kort mogelijke verkooptijd en de beste verkoopprijs. Om dit doel te bereiken zorgen wij voor een perfecte presentatie, plaatsing van je woning op Funda en een op jouw wensen aangepast verkoopactieplan. Dit alles voor het beste resultaat!

Gratis waardebepaling

Ontvang deskundig advies en inzicht in de waarde van uw woning door gebruik te maken van onze kosteloze waardebepaling. Wij komen persoonlijk bij u langs om uw huis te inspecteren en vergelijken uw woning met soortgelijke woningen in de huidige markt. Op basis hiervan verstrekken wij een op maat gemaakt advies over de waarde en een aanbevolen vraagprijs bij verkoop.

wat kunnen we voor je doen?

Onze all-in service ontzorgt je tijdens het gehele verkoopproces

  • Advies van onze eigen styliste;
  • De woningzoekende krijgt achter de computer al een goed beeld van je woning met de homevideo, 360 graden tour, gemeubileerde plattegronden en professionele foto’s;
  • Een prominente notering op Funda, dit zorgt voor veel hits;
  • Facebookcampagne;
  • Eigen woning website;
  • Laat de 5 open huizen dagen onderdeel zijn van jouw verkoopstrategie;
  • Zorg dat je directe omgeving weet dat je woning te koop komt middels een buurtmailing en laat ze het doorvertellen;
  • Een onbezorgde afwikkeling van de verkoop tot aan de eigendomsoverdracht. Zijn er na de eigendomsoverdracht nog problemen dan helpen wij je graag.

extra service van ons

Wij regelen een
GRATIS verhuisbus

Service hoort bij ERA Makelaardij Ed Willems!

Wij weten hoeveel moeite het kan kosten om een goede verhuisbus te regelen. Je loopt tegen uitgaves aan die je liever in je nieuwe woning wilt investeren. Daarom kun je als klant van ons kantoor gratis gebruik maken van onze riante verhuisbus. Zo hopen wij de verhuizing nog makkelijker te maken en kun je snel gaan genieten van je nieuwe woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verkoop van uw huis!

Huis verkopen aanvraag