fbpx

Vind jouw droomwoning

Terug naar de resultaten

Te KOOP: Waterfront 53, 5658 SC EINDHOVEN

€ 439.500 k.k.

Type tussenwoning
Gebruiksoppervlakte 147 m2
Inhoud 546 m3
Perceeloppervlakte 88 m2
Bouwjaar 2009
Reageer op dit pand
Neem contact met me op
Plan een bezichtiging
Vul je gegevens in en kies een datum
Mail een vriend(in)
Mail een vriend(in)

Delen op Facebook

Deel deze woning nu met al je vrienden op Facebook.


Delen op Twitter

Deel deze woning nu met al je vrienden op Twitter.


kantoor

ERA Makelaardij Ed Willems

Hoofdstraat 3
5683 AA Best
Nederland

+31 499 374 040

ALGEMEEN

ENGLISCH BELOW:

Moderne en speels ingedeelde woning met veel lichtinval en o.a. een leefkeuken, een riante woonkamer, een werkplek almede een privacy biedende achtertuin op het zuiden! Daarnaast heeft de woning een inpandige berging én een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Het geheel is gelegen op een zeer goede, rustige maar...

KENMERKEN

Overdracht
Vraagprijs € 439.500
Status Onder bod
Koop/Huur KOOP
Bouw
Type object tussenwoning
Soort bouw bestaande bouw
Bouwjaar 2009
Perceeloppervlakte 88 m²
Inhoud 546 m³
Gebruiksoppervlakte 147 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal slaapkamers 3
Aantal kamers 5
Overige ruimtes overloop
Badkamervoorzieningen ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming
Woonvoorzieningen frans balkon, rolluiken, tv kabel
Schuur/Berging inpandig
Locatie
Adres Waterfront 53
Plaats EINDHOVEN
Land NL
Ligging aan park, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Overige
Verwarmingsoort
Tuintype achtertuin
Parkeergelegenheid parkeerplaats, openbaar parkeren

BESCHRIJVING

ENGLISCH BELOW:

Moderne en speels ingedeelde woning met veel lichtinval en o.a. een leefkeuken, een riante woonkamer, een werkplek almede een privacy biedende achtertuin op het zuiden! Daarnaast heeft de woning een inpandige berging én een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Het geheel is gelegen op een zeer goede, rustige maar ook kindvriendelijke locatie in Waterrijk (Meerhoven). Voorzieningen zoals winkels, scholen, het park en sportgelegenheden zijn op loopafstand gelegen. De bushalte en diverse uitvalswegen zijn tevens op korte afstand gelegen. Kom eens kijken bij dit leuke huis, het is de moeite waard!

Begane grond
Vanuit een plein met diverse openbare parkeerplaatsen is de entree van de woning te bereiken. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, de meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars, aansluiting glasvezel en unit stadsverwarming) en een garderobe nis. Vanuit de hal toegang tot zowel de keuken als de woonkamer. Beide vertrekken zijn bereikbaar middels een trap.

Souterrain
Royale en goed indeelbare leefkeuken (ca. 21 m²) met een tegelvloer met vloerverwarming, een praktische provisiekast, een keukenblok in U-opstelling. De keuken is voorzien van veel opbergruimte, een werkblad, spoelbak en diverse inbouwapparatuur waaronder: een combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en een inductiekookplaat met afzuigkap. Vanuit de keuken heeft u een fraai uitzicht op de achtertuin en de groenstrook. De tuin is bereikbaar via de openslaande tuindeuren.
Via de keuken is tevens een portaal te bereiken welke toegang geeft tot het toilet en de inpandige berging.
Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje in meubel.
Inpandige berging met warmte terug win unit en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Via een luik is de extra bergruimte te bereiken. Daarnaast is de straat toegankelijk via een loopdeur.

Eerste verdieping
De riante en lichte woonkamer is maar liefst 32 m². Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en geniet van een fraai uitzicht op de groenstrook. Ook zijn er dubbele deuren aanwezig met een sfeervol Frans balkon (voorzien van een zonneluifel).
Vanuit de woonkamer toegang tot een van de slaapkamers. Slaapkamer I van ca. 10 m² met laminaatvloer en rolluik.

Tussenverdieping
Ruime overloop met laminaatvloer. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als thuiswerkplek en geniet van veel lichtinval. Ideaal om een plek in huis te hebben waar je rustig kan werken!

Tweede verdieping
Overloop met laminaatvloer (welke is doorgelegd in de slaapkamers) geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer II is zeer royaal (ca. 22 m²) en is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De raampartijen zijn voorzien van rolluiken.
Slaapkamer III ligt aan de voorzijde en is ca. 10 m². Ook deze kamer is voorzien van een rolluik.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een complete inrichting, namelijk: een ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan en sunshower, een wastafel in meubel alsmede een wandcloset. De badkamer is in 2018 gerenoveerd.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden. De tuin is grotendeels verhard en daarnaast voorzien van een buitenkraantje, beplantingen, elektra alsmede een zonneluifel. De tuin staat in een open verbinding met de groenstrook welke aan de tuin grenst. Dit zorgt voor een fraai groen uitzicht en veel privacy.

Parkeerplaats
Er is een eigen parkeerplaats aanwezig in de parkeergarage. De parkeergarage is toegankelijk met een op afstand bedienbare garagedeur en is voorzien van camerabewaking alsmede een verwarmde parkeerhelling.

Bijzonderheden
- Splitlevelwoning met een speelse indeling en veel lichtinval;
- er is glasvezelaansluiting aanwezig in de woning;
- de gehele woning (m.u.v. het toilet) is voorzien van vloerverwarming waarvan de temperatuur per vertrek geregeld kan worden;
- de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen;
- het buitenschilderwerk dateert van 2018;
- de VVE bijdrage voor de parkeerplaats bedraagt ?36,-- per maand;
- de woning ligt aan de rand van het park, op een rustige en kindvriendelijke locatie in Waterrijk (Meerhoven) nabij alle gewenste voorzieningen zoals: sportaccommodaties, het winkelcentrum, de school, de kinderopvang en uitvalswegen.

Algemene informatie
- Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen.
- Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten.
- De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Modern and playfully arranged house with lots of light and, among other things, a living kitchen, a spacious living room, a workplace as well as a privacy-providing, south facing backyard! In addition, the house has an indoor storage room and a private parkin space in the parking garage. The whole is located in a very good, quiet but also child-friendly location in Waterrijk (Meerhoven). Facilities such as shops, schools, the park and sports facilities are within walking distance. The bus stop and various roads are a short distance away. Come and have a look at this nice house, it?s worth it!

Grond floor
The entrance of the house can be reached from a square with various public parking spaces. Entry into the hall which has a tiled floor with underfloor heating, the fuse box (9 groups, 3 earth leakage circuit breaker, fiber optic connection and city heating unit) and a wardrobe cove. From the hall accessible by stairs.

Souterrain
Spacious and well-arranged kitchen (approx. 21 m²) with a tiled floor with underfloor heating, a practical pantry and kitchen unit in U-shape. The kitchen has plenty of storage space, a worktop, wink and various built-in appliances including: a combi oven/microwave, dishwasher, refrigerator and an induction stovetop with rangehood. From the kitchen you have a beautiful view of the backyard and the green belt. The garden is accessible through patio doors.
Through the kitchen you can also reach a hallway which gives access to the toilet and the storage room.
Fully tiled toilet with wall closet and sink in furniture.
Indoor storage room with heat recovery unit and connections for washing equipment. The extra storage space can be reached via a hatch. In addition, the street is accessible through a wicket door.

First floor
The spacious and bright living room is no less than 32m². This space has tiled floor with underfloor heating and enjoys a beautiful view of the green belt. There are also double doors with an attractive French balcony (with a sun canopy).
From the living room access to one of the bedrooms. Bedroom I of approx. 10m² with laminate flooring and roller shutter.

Mezzanine
Spacious landing with laminate floor. This space is currently used as a home office and enjoys a lot of light. Ideal to have a place in the house where you can work quietly!

Second floor
Landing with laminate flooring (which is laid through into the bedrooms) gives access to two bedrooms and the bathroom.
Bedroom II is very spacious (approx. 22m²) and is located at the rear of the house. The windows are equipped with roller shutter.
The bathroom is fully tiled and equipped with a complete interior, namely: a bath with thermostatic tap, a walk-in shower with thermostatic tap and sun shower, a washbasin in furniture and a wall closet. The bathroom was renovated in 2018.

Garden
The backyard is located on the south. The garden is largely paved and also equipped with an outside tap, plants, electricity and a sun canopy. The garden is in an open connection with the green strip that borders the garden. This provides a beautiful green view and a lot of privacy.

Parking spot
There is a private parking space in the parkin garage. The parking garage is accessible with a remote controlled garage door and is equipped with camera surveillance as well as a heated parking ramp.

Particularities
- Split-level house with a playful layout and lots of light;
- there is fiber optic connection in the house;
- the entire house (with the exception of the toilet) has underfloor heating, the temperature of which can be regulated per room;
- the entire house is equipped with hardwood door and window frames;
- the exterior painting dates from 2018;
- the VVE contribution for the parking space is ?36 per month;
- the house is located on the edge of the park, in a quiet and child-friendly location in Waterrijk (Meerhoven) near all desired amenities such as: sports facilities, the shopping center, school, childcare and roads.

General information
- We do everything we can to inform you as well as possible. The sales brochure and floor plans are indicative only. No rights can be derived from it. The list of items in the brochure indicates which items are included with the property. As a buyer you have a duty to investigate. Our file always contains a questionnaire completed by the client. To complete the picture of the house, you can receive this list.
- Parties are not bound to each other until a written agreement has been concluded.
- The Measurement Instruction is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

PLATTEGRONDEN

Shaduw calculator

Niet beschikbaar momenteel, probeer het later nogmaals.

ERA Makelaardij Ed Willems

Hoofdstraat 3, 5683 AA Best

0499-374040

BTW nummer: 857463305B01
KvK-nummer: 68478844

Wat is jouw huis waard?

ERA Makelaardij Ed Willems komt graag een keer bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning.

    

ERA Makelaardij Ed Willems B.V.